Primorje šalje trećinu radnika na čekanje

Bez autora
Mar 30 2010

Građevinsko poduzeće Primorje je zbog pomanjkanja posla odlučilo zatražiti državnu pomoć u obliku čekanja na rad. Tu će mjeru uvesti za otprilike trećinu radnika u matičnom društvu i grupi Primorje, pojasnio je tajnik sindikata zaposlenika građevinske djelatnosti Oskar Komac. Istovremeno je dogovoreno povećanje minimalne plaće za radnike. U cijeloj je Grupi Primorje oko 150 radnika koji primaju minimalnu plaću, a koju će društvo unutar razdoblja od šest mjeseci do godine dana uskladiti sa zakonodavstvom. Približno trećina radnika s minimalnom plaćom zaposlena je u matičnom društvu u Ajdovščini.

Primorje šalje trećinu radnika na čekanjeGrađevinsko poduzeće Primorje je zbog pomanjkanja posla odlučilo zatražiti državnu pomoć u obliku čekanja na rad.

Tu će mjeru uvesti za otprilike trećinu radnika u matičnom društvu i grupi Primorje, pojasnio je tajnik sindikata zaposlenika građevinske djelatnosti Oskar Komac.

Istovremeno je dogovoreno povećanje minimalne plaće za radnike. U cijeloj je Grupi Primorje oko 150 radnika koji primaju minimalnu plaću, a koju će društvo unutar razdoblja od šest mjeseci do godine dana uskladiti sa zakonodavstvom. Približno trećina radnika s minimalnom plaćom zaposlena je u matičnom društvu u Ajdovščini.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik